Medlemmar

Acuerdogruppen är ett nätverk av erfarna generalister och specialister som erbjuder tjänster inom många områden, främst ledning, projektledning, verksamhetsutveckling samt specialisttjänster inom IT-området.

Boliden är ett ledande metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältver och metallåtervinning.

Creative Crowd är ett konsultbolag baserat i Skellefteå som arbetar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt med konsultverksamhet, med stort fokus på att stödja utveckling av spelindustrikluster.

DataPolarna i Skellefteå AB är ett konsultföretag inriktat på kundanpassad mjukvaruutveckling, utbildning, projektledning mm. Vi har bred erfarenhet av programutveckling och systemering av såväl stora som små projekt bl.a inom gruv- transport- och sågverksindustrin.

Ductus är it-konsulter som erbjuder expertis och tjänster inom digital transformation, t ex system- och verksamhetsutveckling, infrastruktur/säkerhet, cloud, AI och dataanalys samt nätverksautomation. 
Vi är idag omkring 300 medarbetare och finns i Sverige, USA och Indonesien.

”Vill du arbeta i ett företag som har en målsättning att alltid ligga i teknikens framkant och som satsar hårt på individuell kompentensutveckling för att kunna erbjuda marknadens bästa IT-konsulter och produkter, då är Explizit Solutions ett företag för dig.

Changemaker Educations AB erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken. 

Nu etablerar vi oss i Skellefteå! I höst startar vi  tre yrkeshögskoleutbildningar inom spel- och itutveckling på Campus Skellefteå (projektledare, utvecklare och interaktionsdesigners). Syftet och målet med yh-utbildningarna är att ordna fram kompetent arbetskraft åt lokala och regionala företag.

Hello Future is a bit different.

We’re a diverse group of designers, technologists, researchers, and business developers driven by the same thing: a belief that technology can make the world a better place.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass.

CSCE, Construction Software Center Europe, är ett företag som specialiserat sig på programvara för takstolsproducenter främst i Europa.

1 2 Nästa › Sista »