Medlemmar

Acuerdogruppen är ett nätverk av erfarna generalister och specialister som erbjuder tjänster inom många områden, främst ledning, projektledning, verksamhetsutveckling samt specialisttjänster inom IT-området.

Vi är en kreativ design & webbyrå som utvecklar smarta digitala lösningar för webb, mobil, och sociala medier. Vi hjälper företag med webb och mobilutveckling, webbdesign samt tar fram grafiska identiteter.

Boliden är ett ledande metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältver och metallåtervinning.

Changemaker Educations AB erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken. 

Nu etablerar vi oss i Skellefteå! I höst startar vi  tre yrkeshögskoleutbildningar inom spel- och itutveckling på Campus Skellefteå (projektledare, utvecklare och interaktionsdesigners). Syftet och målet med yh-utbildningarna är att ordna fram kompetent arbetskraft åt lokala och regionala företag.

Creative Crowd är ett konsultbolag baserat i Skellefteå som arbetar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt med konsultverksamhet, med stort fokus på att stödja utveckling av spelindustrikluster.

Data Ductus är ett IT-konsultbolag som levererar lösningar inom IoT & IT, Service Desk & IT Service Management samt nätverksorkestrering och automatisering. Sedan starten 1989 har bolaget vuxit från en handfull specialister till ett väletablerat företag med ca 250 anställda i Sverige, USA och Singapore.

DataPolarna i Skellefteå AB är ett konsultföretag inriktat på kundanpassad mjukvaruutveckling, utbildning, projektledning mm. Vi har bred erfarenhet av programutveckling och systemering av såväl stora som små projekt bl.a inom gruv- transport- och sågverksindustrin.

DATATORNET AB har funnits sedan 1992 och under den tiden hunnit med att förse våra kunder med både tjänster, hårdvara, program, glädjeämnen och irritationer.

”Vill du arbeta i ett företag som har en målsättning att alltid ligga i teknikens framkant och som satsar hårt på individuell kompentensutveckling för att kunna erbjuda marknadens bästa IT-konsulter och produkter, då är Explizit Solutions ett företag för dig.

Hello Future is a bit different.

We’re a diverse group of designers, technologists, researchers, and business developers driven by the same thing: a belief that technology can make the world a better place.

1 2 Nästa › Sista »