Medlemmar

Acuerdogruppen är ett nätverk av erfarna generalister och specialister som erbjuder tjänster inom många områden, främst ledning, projektledning, verksamhetsutveckling samt specialisttjänster inom IT-området.

Vi är ett spännande mjukvarubolag i Skellefteå som utvecklar BizView, ett av de ledande systemen inom beslutstöd, datavisualisering och planering i Norden. Vi arbetar agilt med den senaste teknologin på olika plattformar.

Vi är en kreativ design & webbyrå som utvecklar smarta digitala lösningar för webb, mobil, och sociala medier. Vi hjälper företag med webb och mobilutveckling, webbdesign samt tar fram grafiska identiteter.

Boliden är ett ledande metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältver och metallåtervinning.

Changemaker Educations AB erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken. 

Nu etablerar vi oss i Skellefteå! I höst startar vi  tre yrkeshögskoleutbildningar inom spel- och itutveckling på Campus Skellefteå (projektledare, utvecklare och interaktionsdesigners). Syftet och målet med yh-utbildningarna är att ordna fram kompetent arbetskraft åt lokala och regionala företag.

Complit är ett kompetens- och konsultföretag med lång och bred erfarenhet inom IT- och telekommunikationsbranschen. Det vi arbetar med är att skapa mervärde för våra kunder, och det gör vi genom att erbjuda kompletta lösningar som stöder och kvalitetssäkrar deras verksamhet.

CSCE, Construction Software Center Europe, är ett företag som specialiserat sig på programvara för takstolsproducenter främst i Europa.

Data Ductus är ett IT-konsultbolag som levererar lösningar inom IoT & IT, Service Desk & IT Service Management samt nätverksorkestrering och automatisering. Sedan starten 1989 har bolaget vuxit från en handfull specialister till ett väletablerat företag med ca 250 anställda i Sverige, USA och Singapore.

DataPolarna i Skellefteå AB är ett konsultföretag inriktat på kundanpassad mjukvaruutveckling, utbildning, projektledning mm. Vi har bred erfarenhet av programutveckling och systemering av såväl stora som små projekt bl.a inom gruv- transport- och sågverksindustrin.

DATATORNET AB har funnits sedan 1992 och under den tiden hunnit med att förse våra kunder med både tjänster, hårdvara, program, glädjeämnen och irritationer.

1 2 3 Nästa › Sista »