Futuregames AB

Changemaker Educations AB har bytt namn till Furturegames AB.

Futuregames AB erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken.

Nu etablerar vi oss i Skellefteå! I höst startar vi  tre yrkeshögskoleutbildningar inom spel- och itutveckling på Campus Skellefteå (vi har utbildningar inom spelprogrammering, speldesign, ux design, game artistprojektledare, utvecklare och interaktionsdesigners). Syftet och målet med yh-utbildningarna är att ordna fram kompetent arbetskraft åt lokala och regionala företag.

Vi identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor, och designar därefter innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem verktygen att forma framtiden.

Vi har funnits i över 20 år och utbildat över tvåtusen personer. Våra tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i Sverige och utomlands. Fler än 250 lärare och gästlärare har under åren arbetat med våra utbildningar och över 300 företag är knutna till skolan genom f.d. studerande, lärare och samarbetsprojekt. Vi finns i dag i Boden, Karlstad, Malmö,  Skellefteå, Stockholm, Umeå och Warsawa

Vi ses!

Hemsida futuregames.se

Kontaktperson Frida Krus, Utbildningschef region norr / Site manager North
E-post frida.kraus@cmeducations.se
Telefon