Changemaker Educations AB

Changemaker Educations AB erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken.

Nu etablerar vi oss i Skellefteå! I höst startar vi  tre yrkeshögskoleutbildningar inom spel- och itutveckling på Campus Skellefteå (projektledare, utvecklare och interaktionsdesigners). Syftet och målet med yh-utbildningarna är att ordna fram kompetent arbetskraft åt lokala och regionala företag.

Vi identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor, och designar därefter innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem verktygen att forma framtiden.

Vi har funnits i över 20 år och utbildat över tvåtusen personer. Våra tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i Sverige och utomlands. Fler än 250 lärare och gästlärare har under åren arbetat med våra utbildningar och över 300 företag är knutna till skolan genom f.d. studerande, lärare och samarbetsprojekt. Vi finns i dag i Boden, Karlstad och Skellefteå samt Stockholm.

Vi ses!

Hemsida www.cmeducations.se

Kontaktperson Per Myrén, Utvecklingschef Changemaker Educations AB
E-post per@cmeducations.se
Telefon 0709-692452