Medlemmar

“Vill du arbeta i ett företag som har en målsättning att alltid ligga i teknikens framkant och som satsar hårt på individuell kompentensutveckling för att kunna erbjuda marknadens bästa IT-konsulter och produkter, då är Explizit Netcrew ett företag för dig.

Hello Future is a bit different.

We’re a diverse group of designers, technologists, researchers, and business developers driven by the same thing: a belief that technology can make the world a better place.

Infovista tillhandahåller produkter och tjänster för testning, övervakning och optimering av mobiltelefonnät; allt för att de som använder näten ska få bästa möjliga användarupplevelse. Vi är bäst i världen på det vi gör (säger våra kunder och analytiker i alla fall) och jobbar i absolut framkant vad gäller trådlösa nät och mobilteknik.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass.

NUITEQ® is an edtech company that has developed a software suite of collaborative learning games for multi-user touch screens in the classroom, that improve educational outcomes for teachers and students.

Driftar och supportar Skellefteå kommuns olika verksamhetssystem. Vårt uppdrag är att stötta våra verksamheter i deras IT-behov, supportar deras anställda samt ansvara för en säker och stabil driftmiljö.

Energi med hjärtat i norr
Vi är en av Sveriges största kraftproducenter. Med en bas av vattenkraft producerar och levererar vi energi till företag och privatpersoner över hela Sverige.

Saknar ni resurser att genomföra er systemutveckling? Saknar ni tid eller kunskap att förverkliga era idéer? Vi är din samarbetspartner.

Nordens största IT-företag Tieto har ca 300 personer i Skellefteå. Vi jobbar med system för skola, vård, omsorg för Norden men också e-handel, integration, communication & cloud infrastructure där vi är världsledande.Våra kunder är bl a ca 90% av alla Sveriges kommuner, Ericsson, Intel, Nordea, Skellefteå Kraft, E-on, Braathens mm.

Visma Consulting ingår i Visma-koncernen som är ett nordiskt IT-företag. Vi levererar lösningar som effektiviserar administrativa service- och beslutsprocesser via kvalitativa konsulttjänster, systemutveckling, integration och programvaror, både som tjänst och produkt.

« First ‹ Previous 1 2 3 Next › Last »