Medlemmar

NUITEQ® is an edtech company that has developed a software suite of collaborative learning games for multi-user touch screens in the classroom, that improve educational outcomes for teachers and students.

Driftar och supportar Skellefteå kommuns olika verksamhetssystem. Vårt uppdrag är att stötta våra verksamheter i deras IT-behov, supportar deras anställda samt ansvara för en säker och stabil driftmiljö.

Energi med hjärtat i norr
Vi är en av Sveriges största kraftproducenter. Med en bas av vattenkraft producerar och levererar vi energi till företag och privatpersoner över hela Sverige.

Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.
Tietoevry har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.

twoday levererar anpassade konsulttjänster, datadrivna lösningar och ledande produkter till över 8 000 verksamheter i Norden. twodays över 2 200 teknologiexperter jobbar tätt intill kunder för att skapa innovativa lösningar som transformerar företag och samhällen. Med kompetens, drivkraft och stort hjärta skapar vi morgondagens lösningar.

Visma-koncernen är ett nordiskt IT-bolag som levererar lösningar som effektiviserar administrativa service- och beslutsprocesser via kvalitativa konsulttjänster, systemutveckling, integration och programvaror, både som tjänst och produkt.

Vi är en mindre flock av drivna människor med stor passion för ny teknik och kreativa lösningar. Wolfshark bedriver dels systemutveckling och dels konsultverksamhet.

« Första ‹ Föregående 1 2