Medlemmar

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY IT-tjänster från 50 städer i Norden till ca 14 000 kunder i offentlig sektor / privata näringslivet.

“Vill du arbeta i ett företag som har en målsättning att alltid ligga i teknikens framkant och som satsar hårt på individuell kompentensutveckling för att kunna erbjuda marknadens bästa IT-konsulter och produkter, då är Explizit Solutions ett företag för dig.

Goodbye Kansas Labs är ett konsultbolag baserat i Skellefteå som arbetar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt med att stödja utveckling av spelindustrikluster.

Hello Future is a bit different.

We’re a diverse group of designers, technologists, researchers, and business developers driven by the same thing: a belief that technology can make the world a better place.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass.

NUITEQ® is an edtech company that has developed a software suite of collaborative learning games for multi-user touch screens in the classroom, that improve educational outcomes for teachers and students.

Driftar och supportar Skellefteå kommuns olika verksamhetssystem. Vårt uppdrag är att stötta våra verksamheter i deras IT-behov, supportar deras anställda samt ansvara för en säker och stabil driftmiljö.

Energi med hjärtat i norr
Vi är en av Sveriges största kraftproducenter. Med en bas av vattenkraft producerar och levererar vi energi till företag och privatpersoner över hela Sverige.

Nordens största IT-företag Tieto har ca 300 personer i Skellefteå. Vi jobbar med system för skola, vård, omsorg för Norden men också e-handel, integration, communication & cloud infrastructure där vi är världsledande.Våra kunder är bl a ca 90% av alla Sveriges kommuner, Ericsson, Intel, Nordea, Skellefteå Kraft, E-on, Braathens mm.

Visma Consulting ingår i Visma-koncernen som är ett nordiskt IT-företag. Vi levererar lösningar som effektiviserar administrativa service- och beslutsprocesser via kvalitativa konsulttjänster, systemutveckling, integration och programvaror, både som tjänst och produkt.

« Första ‹ Föregående 1 2 3 Nästa › Sista »