Medlemmar

“Vill du arbeta i ett företag som har en målsättning att alltid ligga i teknikens framkant och som satsar hårt på individuell kompentensutveckling för att kunna erbjuda marknadens bästa IT-konsulter och produkter, då är Explizit Netcrew ett företag för dig.

Goodbye Kansas Labs är ett konsultbolag baserat i Skellefteå som arbetar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt med att stödja utveckling av spelindustrikluster.

Hello Future is a bit different.

We’re a diverse group of designers, technologists, researchers, and business developers driven by the same thing: a belief that technology can make the world a better place.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass.

NUITEQ® is an edtech company that has developed a software suite of collaborative learning games for multi-user touch screens in the classroom, that improve educational outcomes for teachers and students.

Driftar och supportar Skellefteå kommuns olika verksamhetssystem. Vårt uppdrag är att stötta våra verksamheter i deras IT-behov, supportar deras anställda samt ansvara för en säker och stabil driftmiljö.

Energi med hjärtat i norr
Vi är en av Sveriges största kraftproducenter. Med en bas av vattenkraft producerar och levererar vi energi till företag och privatpersoner över hela Sverige.

Nordens största IT-företag Tieto har ca 300 personer i Skellefteå. Vi jobbar med system för skola, vård, omsorg för Norden men också e-handel, integration, communication & cloud infrastructure där vi är världsledande.Våra kunder är bl a ca 90% av alla Sveriges kommuner, Ericsson, Intel, Nordea, Skellefteå Kraft, E-on, Braathens mm.

Visma Consulting ingår i Visma-koncernen som är ett nordiskt IT-företag. Vi levererar lösningar som effektiviserar administrativa service- och beslutsprocesser via kvalitativa konsulttjänster, systemutveckling, integration och programvaror, både som tjänst och produkt.

Vi arbetar med talteknologi. Med hjälp av taligenkänning, diktering och talsyntes skapar vi produkter som effektiviserar ditt arbete. Vår styrka är att utveckla produkter och tillhandahålla tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften.

« First ‹ Previous 1 2 3 Next › Last »