Nicklas Bergman föreläsare

Framtiden är inte vad den har varit

Unionen och Dataföreningen i Norr bjuder samt DF Skellefteå avdelningen på en föreläsning med…

Nicklas Bergman

Nicklas Bergman är serieentreprenör, riskkapitalinvesterare och futurist i framkant av teknikutvecklingen. Kommer samhället klara av att hantera den explderande teknikutvecklingen?

Nicklas Bergman har under mer än 20 år arbetat som entrprenör, riskkapitalinvesterare och futurist, främst med fokus på investeringar och affärsutveckling inom tillväxtmarknader, internettjänster, nanoteknologi, datorhårdvara, nya material och rörlig digital konst.

Nicklas kombinerar korta historiska tillbakablickar med lång erfarenhet och djup kunskap om nuvarande och nya teknologier ur ett affärsperspektiv. Han vägleder åhörarna genom en ständig uppdaterad och alltid skräddarsydd genomgång av vilka teknologier som kommer påverka oss som individer, företag och samhälle framöver.

I sina föreläsningar har Nicklas som målsättning att överraska, utmana och väcka frågor. Samtidigt förmedlar han verktyg för att se och fånga möjligheter i vår allt mer teknikintensiva omvärld.

Datum

9 februari 2016, Quality Hotel Skellefteå Stadshotell.

Tid

Klockan 17.45. Vi bjuder på matig smörgås från kl. 17.15.

Anmälan

Vi måste få din anmälan senast den 4 februari 2016, via e-post till: vasterbotten@unionen.se , med ditt namn och personnummer.

Övrig info:

Föreläsningen är gratis för alla medlemmar i Unionen och Dataföreningen i Norr.

Begränsat antal platser. Meddela oss vid förhinder och om du har matallergi.

Har du frågor kan du ringa Maj-Inger Åhgren, Unionen 090 – 71 76 43 eller
Roland Andersson, Dataföreningen i Norr 0910 – 77 42 91.

, ,