Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Projektledning i IT-projekt

maj 12 @ 09:00 - maj 27 @ 16:30

Lärare:      Niklas Laudon, Cornerstone
Plats:         LiveClass@home
Pris:           19 900 exkl. moms men subventioneras för medlemmar som betalar 17 900 kr exkl. moms. (digitalt kursmaterial ingår i kursavgiften)

Observera att:
– Att utbildningen är uppdelad till 3 tillfällen; en dag i veckan med start den 12 maj kl.09.00 – ca 16.30. Övriga datum är 20 maj och 27 maj.
– Anmälan är bindande
– 4 deltagare krävs för kursens genomförande (max 12)
– Alla är välkomna att delta, även icke medlemmar som betalar det högre priset, om ni inte väljer att bli medlem. Medlemskap från 800 kr.


Över 10 000 projektledare har gått denna utbildning sedan starten. En utbildning som ger dig som projektledare den grund, orientering och helhetssyn som behövs för att kunna axla rollen som projektledare och driva framgångsrika projekt.

Du får bl.a. kunskap och insikter i projekt som arbetsform, utmaningar och framgångsfaktorer i IT-projekt, projektledarrollen, projektledning och hur du kombinerar projektmetodik med Agila arbetssätt och värderingar.

Läromedlet består av en bok, ett digitalt material, övningar (varav många som du kan tillämpa direkt i ditt arbete), dokumenterade resultat av övningarna, stöddokument för ditt projektarbete samt länkar till filmer relaterade till ämnet.
Kursinnehållet är kvalitetssäkrat genom att stödja IPMA/PMI certifiering, SPI (Svenskt Projektindex) och standarden ISO 21500. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin praktiska erfarenhet.

Målgrupp och förkunskaper
Denna utbildning vänder sig till dig som vill få kompetens i projektledning. Du som ska ansöka om certifiering som Project Management Professional (PMP) hos Project Management Institute (PMI) kan tillgodoräkna dig denna utbildning.
Inga förkunskaper krävs men erfarenhet att projektarbete i någon form underlättar.

Kursinnehåll >>>

Anmälan senast den 2021-04-12.

Anmälan stängd.

Detaljer

Börjar:
maj 12 @ 09:00
Slutar:
maj 27 @ 16:30

Arrangör

Skelleftea Digital Alliance
Telefon:
+46 76 114 63 10
E-post:
kansli@skellefteadigtalalliance.se
Webbplats:
skellefteadigitalalliance.se