Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PowerShell Kickstarter, 2 dagars utbildning

1 februari, 2023 @ 09:00 - 2 februari, 2023 @ 16:30

Lärare: Hans Dahlin, Cornerstone AB
Pris:      18 900 exkl. moms men subventioneras för medlemmar som betalar 16 900 kr exkl. moms.
(digitalt kursmaterial ingår i kursavgiften)

Observera att:
– Anmälan är bindande och att 5 deltagare krävs för kursens genomförande (max 12)
– Alla är välkomna att delta, även icke medlemmar som betalar det högre priset, om ni inte väljer att bli medlem.


Är du ny inom PowerShell och vill komma igång snabbt? Använder du PowerShell dagligen som om det var en CMD-prompt, men vet att det går att göra så mycket, mycket mer? Kom igång med att utforska funktionalitet, upplägg och principer i PowerShell som automatiseringsplattform på en två dagar lång kunskapsresa kantad av insikter och aha-upplevelser.

Det finns väldigt mycket att lära sig om PowerShell, och få kan precis allt. På denna kurs kommer du att få en plattform av grundläggande förståelse som du själv kan bygga vidare från – Antingen genom att själv utforska vidare eller om du väljer att gå någon fortsättningskurs.

Kursen är framtagen av en erfaren IT-instruktör och PowerShell-expert, med många års erfarenhet av att lära ut sk fundamentals och lyfta IT-folk över kunskapströskeln.

Målgrupp och Förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som idag arbetar som tekniker i en Microsoft-präglad IT-miljö, och behöver komma igång med PowerShell som automatiseringsverktyg.

Som deltagare förväntas du besitta de gängse grundkunskaperna förknippade med att sköta ett Windows-baserat operativsystem, helst såväl server som klient.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Grundläggande PowerShell-koncept >>>

Slutet av kursen går till att testa det vi lärt oss genom ett antal exempel som delas ut av kursledare. Omfattningen av detta varierar i mån av återstående kurstid och klassens sammansättning. Som deltagare introduceras du till, och får även med dig, ett större antal exempelfiler du kan laborera med efter avslutad kurs.

Anmälan senast 2023-01-02.

 

Details

Start:
1 februari, 2023 @ 09:00
End:
2 februari, 2023 @ 16:30
Event Tags:

Organizer

Skelleftea Digital Alliance
Phone
+46 76 114 63 10
Email
kansli@skellefteadigitalalliance.se
View Organizer Website

Venue

Scandic Konferenscenter
Kanalgatan 75
Skellefteå, 931 78
+ Google Map
Phone
0910 - 75 24 00